Szobakínálat

Standard, Premium Midi, Premium és a Bikers Room

Kettő és "2+2"-es  szobák állnak a vendégek rendelkezésére, összesen 3 darab "Standard", egy "Premium Midi" és két "Premium" apartman elnevezéssel! A két utóbbi típusúhoz az emeleten franciabalkon tartozik balatoni, udvari vagy utcai kilátással és nagyobb szobamérettel. Mindegyik apartman síkképernyős tv-vel, műhold és kábel adókkal, légkondicionálóval és hűtőszekrénnyel felszerelt és saját fürdőszobával rendelkezik.

2021-től elérhető egy hangulatos bringás szoba is a KOI-ban. Aki csak egy rövid pihenőre állna meg nálunk egy balatoni kör során, annak is tudunk alternatívát nyújtani. A szoba külön bejáratú, nem klimatizált de saját mini fürdővel rendelkezik. Puritán, de ez érződik az árán is. Ha egy hosszú tekerés után elfáradtál, vagy csak elkap a zápor, keress bennünket. A Bikers Room vendégeinek feláras a Koi Spa használata.


Bikers Room (szünetel)

Hangulatos megálló, egy kollégiumi szoba áráért. Itt lehetőséged van egy éjszakára is megpihenni. Egy franciaágy áll rendelkezésre, így maximum ketten tudtok megszállni. A külön bejáratú szoba közvetlenül a fedett bringatároló mellett van, így közel maradhatsz kedvencedhez. természetesen a konyha, az étkező, és a közösségi terek is a rendelkezésedre állnak!